27
30
6
29000 trogna fans slöt upp denna kväll för att beskåda de två veteran lagen mötas ännu en gång. Det var ett tag sedan dessa två erfarna lag möttes nu och nu hade alverna rejäl hjälp med hela tre stjärnspelare.

Matchen börjar och coach Smidigt som satt på VIP läktaren börjar kasta in massa stenar, som knockar råttmannen totalt och omtöcknar en alv.
Alverna börjar med boll och trycker på bra, trors tappra försök att stoppa de snabba långöronen lyckas de slinka förbi och springer upp mot norra änden av Kaospatrullens planhalva.
Trädmannen åker ut riktigt alv-varligt skadad tradionen till ära dennna gång, och Kaos försdöker nu springa efter alverna som gör mål första halvleken några minuter innan halvleksbrytet.
Strax innan 1a halvlek är över lyckas trollet med en otrolig bedrift- medans Inmar Blitzmark och Kjell Blockqvist drar uppmärksamheten åt sig kastar trollet iväg Gob Stewart som nu har bollen lååångt över till andra spelplanen och gör ett makalöst mål precis innan domaren blåser av.

2a halvlek och Kaos börjar med boll, de trycker på i sann Kaos anda och plöjer igenom alvernas tappra försvar tills det endast återstår en enda tapper alv kvar på plan och Gunde Span gör 2-1 målet sista minuten innan matchen är över.
Alverna har nu en liiiiiiten chans på en one turnwer men en pitch invasion av nu de frustrade fansen gör att många spelare ligger omtöcknade på plan.
Kaos vinner sin första match mot sina "ärke rivaler" Blekinge Bullz.

Tackar en än gång för god match och önskar lycka till i ligans nya säsong av LÖBBL.