58
1

#7 Trygve Per – Broken Ribs (MNG)
#7 Trygve Per – Smashed Knee (NI)
Kampen startet ikke bra for kaos dvergene. De klundrer det til i forsvar, og en 4x hodeskalle block tidlig i turn 2 blir nesten avgjørende for driven. Spillere er ikke reist opp, og i det hele tatt. Orkene slimer seg gjennom forsvarslinjene. Men forsvaret skjerper seg, og får i hvert fall forsinket ballen noe. Halvveis i første omgang viser luck meteret 18%-68%, i orkenes favør. Men når orkene prøver en spurt i mål for å ta første scoring i turn 7, tryner ballfører på GFI og blir stunnet. En hobgoblin iler til, plukker opp ballen og kaster den bakover på banen. Slik ender 1. omgang 0-0.

Kaos dvergene får til et slags angrep, men det blir tidlig strekk i laget, og posisjoneringen står ikke i deres favør. På den annen side er den heller ikke i orkenes favør. Så etter noe skubbing hit og dit klarer Bovines ballfører å rykke i fra og løper fra de fleste orkene. Han blir tatt igjen av en enslig or, riktignok en sterk en, men begge blir stående. Bovines stjerne-ku Dagros er på pletten og stanger vekk den ufyslige orken. Det er alt for lite spillere i bakrommet til å risikere noe mere stalling, så Bovine putter første mål halvveis i 2. omgang.

I siste drive klarer orkene aldri helt å kome gjennom forsvarlinjene. Det står ikke på innsatsen. I de siste minuttene kunne det observeres den friskeste orke-dodgingen undertegnede har sett på lenge. inn i både 1 og flere soner. Men det gikk ikke, og kampen endte 1-0.

Click on the charts to toggle relative statistics.