-
-
-
-
I dag skete det for første gang siden Gaarrgghh kom i kørestol – han måtte sidde over i dagens kamp. Efter den sidste snestormsaffære mod Opdagerne havde Gaarrgghh desværre glemt at vaske kuglelejerne fri for sne, is og salt, og da der var gået et par måneder siden da, var hjulene nu desværre rustet fast. Der var megen sørgen i omklædningsrummet, og som den gode leder han er, valgte Glog at blive ude for at hjælpe Gaarrgghh med at få pryglet hjulet løs. Det lykkedes desværre ikke før kampen var slut – til gengæld manglede Glog også på banen.

Med således kun 9 spillere til start var det ligesom i de gode gamle dage. På grund af den blændende sol valgte Flog klogeligt at skrinlægge sine ambitioner om at få kastet med bolden. Til gengæld greb han førstkommende chance for at kaste med Bjørn i stedet for, og det resulterede i en overraskende hurtig 1-0 føring til ogrerne. Desværre nåede ogrerne nærmest ikke at opfatte hvad der foregik, før de kaotiske pissemyrer havde udlignet på et velgennemspillet angreb med den agile ko Morrison i en meget central rolle.
Der var stadig tid på uret, og da solen i mellemtiden var gået bag en sky, greb Flog chancen og kastede på behændig vis bolden til Bjørn. Desværre havde Arrgghh glemt at han skulle hjælpe til med at dække Bjørn mod angreb, og da Skrat samtidig skvattede, da han skulle rive sig løs af en tackling, stod Bjørn lige pludselig meget alene. Det udnyttede Heinz’ tropper straks, og selvom der stadig var ogrer i nærheden, stak Morrison med bolden. Der var en chance for at blitze ham, men Guurrgghh skvattede også, og så udrandt halvlegen med en 2-1 føring til epo-gnomerne.

I 2. halvleg valgte coach Heinz en noget besynderlig angrebsåbning, som tillod ogrerne et umiddelbart pres på boldholderen dybt i den dopede banehalvdel. Jim Morrison – igen – fik bragt bolden op til midten af banen, men så kom den heldigvis ikke meget længere. Et stærkt blitz, og resten af kampen gik med en masse herlig pryglen og tampen. Flogs gentagne nægtelse af at samle bolden op på 3+ førte til, at ogrerne desværre ikke fik chancen for at udligne til 2-2.

Coach Don Kosak var efter kampen ikke helt tilfreds, men sad tilbage med fornemmelsen af, at kampen godt kunne være endt med sejr, hvis ikke det havde været for Gaarrgghh og Glogs kørestolsarbejde, opdækningsfejlen i 1. halvleg og boldberøringsangsten i 2. halvleg. Meeeen, det er jo BLODskål det her, og derfor fik Bjørn traditionen tro også sådan en på hovedet, at det i næste kamp er Jim, der må tage tjansen som eneste gobbo på banen.